Ξένες γλώσσες

Ο πολυχώρος εκπαίδευσης «Κεχαγιάς» είναι μία Ολοκληρωμένη - Αυτόνομη Μονάδα εκμάθησης ξένων γλωσσών με ποιότητα και απόλυτη προσήλωση στους στόχους του μαθητή, φοιτητή και επαγγελματία.

Η αγάπη μας για την εκπαίδευση αλλά και για τους διαφορετικούς πολιτισμούς μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός Ολοκληρωμένου Κέντρου Ξένων Γλωσσών όπου ο σπουδαστής του Κέντρου μας μπορεί να παρακολουθήσει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Ρώσικα.
 
Η Διεύθυνση Σπουδών θα καθοδηγήσει τους μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος σπουδών σύμφωνα με τις ανάγκες τους ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Στόχος μας η συνεχής εξέλιξη και η χρήση των νέων τεχνολογιών ως εργαλείο μάθησης. Για αυτό και το Κέντρο μας χρησιμοποιεί σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα όπως διαδραστικούς πίνακες (Smart Boards), μηχανήματα προβολής και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους μας «Οι ξένες γλώσσες δεν είναι πια…“ξένες”». Στόχος μας και η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση για όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν το Κέντρο μας.
 
TOP