Τα Ισπανικά είναι μία όμορφη, σχετικά εύκολη και πολύ χρήσιμη γλώσσα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι μετά τα Κινέζικα και τα Αγγλικά είναι η τρίτη σε σειρά κατάταξης ομιλούμενη γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περισσότερο από 400 εκατομμύρια ανθρώπους και μετά τα Αγγλικά θεωρείται η δεύτερη πιο σημαντική γλώσσα στον δυτικό κόσμο. Αυτό οφείλεται στην ευρεία χρήση της στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού διδάσκεται και στο σχολείο, όπως επίσης και στην ανάπτυξη του Ισπανόφωνου κόσμου εμπορικά και πολιτιστικά.

Ο πολυχώρος εκπαίδευσης «ΚΕΧΑΓΙΑΣ» με τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του (εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες – Smart Boards ) προσφέρει στους μαθητές ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να εντρυφήσουν σε όλες τις πτυχές της γλώσσας. Χρησιμοποιούμε βιβλία εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και γραμμένα από ισπανούς συγγραφείς. Το μάθημα είναι προσανατολισμένο στις ανάγκες των μαθητών και ανάλογα με την απόδοσή τους χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα 4-6 ατόμων. Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή και αυτενέργεια των μαθητών.


Πρόγραμμα για Ενήλικες / Φοιτητές
Στον πολυχώρο εκπαίδευσης «ΚΕΧΑΓΙΑΣ» έχουμε προσαρμόσει τον τρόπο διδασκαλίας στις ανάγκες των φοιτητών και ενηλίκων χωρίζοντάς τους σε ολιγομελή τμήματα (4-6 ατόμων) ανάλογα με την δυνατότητα παρακολούθησης λόγω υποχρεώσεων. Βασική φιλοσοφία μας είναι ο επικοινωνιακός τρόπος διδασκαλίας και όχι μόνο η στείρα γραμματική αποστήθιση, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι την παραμελούμε. Με τη βοήθεια του έμπειρου διδακτικού προσωπικού οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές της ισπανικής γλώσσας και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την απόκτηση όλων των πτυχίων των Ισπανικών.

 

 
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ / Φοιτητές
Ο παρακάτω πίνακας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τα διπλώματα που προσφέρονται στην ισπανική γλώσσα από το Ινστιτούτο CERVANTES καθώς και τη διαβάθμισή τους με βάση το Ενιαίο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς στον τομέα των Γλωσσών. Αυτά χωρίζονται σε τρία επίπεδα: αρχικό επίπεδο – βασικές γνώσεις Ισπανικών, μεσαίο επίπεδο – καθημερινή ζωή και υψηλό επίπεδο – εμβάθυνση στα Ισπανικά.

Ενιαίο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο ΑναφοράςINSTITUTO CERVANTESΚρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
C2Dele C2Γ2
C1Dele C1Γ1
B2Dele B2
B2
B1Dele B1B1
A2Dele Α2A2
A1Dele Α1A1

TOP